Az utóbbi egy hét legnépszerűbb idézetei

Minél nagyobb nyomás van rajtam, annál erősebb vagyok. (...) Nagyobb hajó nagyobb vihart kíván.

José Mourinho

Karácsony táján - a magányos szobák még magányosabbak (...), de az emlékek élőbbek és kedvesebbek, olyanok, mint az elmúlt idők és elmúlt barátok halk, puha ölelése.

Fekete István

A tétlen emberekkel nehéz kijönni. Azon kívül, hogy lehangolóak, kissé még veszélyesek is lehetnek.

Lafayette Ron Hubbard

A fájdalmat nem lehet elfelejteni, de megtanulhatja kezelni.

Halo 4 - Kezdetek c. film

A mások fölötti hatalom valójában erőnek álcázott gyengeség.

Eckhart Tolle

Ha soha senkinek nem mondod el az igazságot magadról, végül te is elfelejted. A szerelmeket, a csalódásokat, az örömöt, a bánatot, a jó cselekedeteimet, a szégyenletes tetteimet... Ha ezeket mind magamban tartom, akkor idővel eltűnnek az emlékeim. Aztán én is eltűnök.

Cassandra Clare

A szív útján járók néha a vízen is tudnak járni. És ha néha elmerülnek, tudják, hogy ez az út ilyen, s a mélységből is felbukkannak újra. A szív útján járók tudják, hogy ez a jó út, az igazi, akkor is, ha nem veszélytelen. És ott is győztesnek érzik magukat, ahol a világ vesztesnek látja őket.

Müller Péter

Hogy miért ülök itt egyedül,
nagyon elgondolkodtató.
Minél jobban vigyázunk valakire,
annál inkább elhagyható.

Magna Cum Laude

Hihetetlen, mennyire értenek hozzá az elveszett lelkek, hogy felismerjék egymást, és egymásra találjanak, egyesítve a fájdalmaikat!

Paulo Coelho

Eljön az a pillanat, amikor már nem tudjuk kicsiholni magunkból a szerelem érzéseit. Csak a tragikum marad. Hogy valakiért vagy valamiért éljünk, elveszti az értelmét. Értelmet csak abban a gondolatban találunk, hogy meghaljunk valamiért.

Albert Camus

Aki hazudozik, az nagyon magányos.

Az ügyféllista c. film

Meglelni téged olyan volt, mint rájönni, hogy mégsem vagyok süket, néma és vak, bár megtanultam úgy élni. (...) A legnagyobb félelmem most az, hogy még ha mindketten megérjük is a százat, sem lesz elég időnk együtt.

Nevada Barr

Repkednek a fogyatékos megbélyegzések a világban. Pedig, azt gondolom, hogy mindenki az... Valakin jobban látszik, más egy tökéletesnek tűnő álarc mögé rejti.

Hozleiter Fanny

Ha továbbra is hazudsz nekem, ha továbbra is kihagysz a döntéseidből, ha a nyerni meg veszíteni szavakat használod, amikor a házasságunkról beszélsz, akkor - ha nem is egyik napról a másikra -, de ha továbbra is így viselkedsz, szépen, apránként el fogsz veszíteni.

Így jártam anyátokkal c. film

Semmi sem véletlen. Minden okkal történik, és az ok mélyen bennünk rejtőzik.

Rachel Joyce