Az utóbbi egy hét legnépszerűbb idézetei

Az életünket mi irányítjuk, és aztán sorsnak nevezzük.

A pletykafészek c. film

Nem hinném, hogy az ember pontosan tudná, mit is keres, egészen addig, míg meg nem találja.

Kiera Cass

Ki kellene élvezned az életedet! Csak lazán. A sorsod megoldja önmagát. A dolgok megtörténnek, aztán elmúlnak. Állapotok, amelyek úgysem tartanak örökké.

Lakatos Levente

Mondják, hogy egy felnőtt embernek elég 5-6 óra alvás. Kinek? Hozzanak már ide egy friss felnőttet, aki éjjel tizenegytől hajnal négyig kialussza magát. Nekem délután négyig sikerülne. Hol van az a felnőtt?

Hartay Csaba

Egy bizonyos intelligenciaszint alatt nem éri meg emberekkel foglalkozni, mert egyszerűen képtelenek összetetten látni a világot. Amit az ösztönük sugall, arra mennek, nem látnak se jobbra, se balra, csak előre.

Kordos Szabolcs

Az ész nem ismeri a szív érdekeit.

Marquis de Vauvenargues

Vannak a léleknek olyan oldalai, amelyeket egészen meg kell bénítanunk, ha boldogan akarunk élni.

Nicolas Chamfort

A felnőtté válás nehéz döntésekkel jár együtt, és ha helyesen cselekszünk, az nem feltétlenül jelenti, hogy jó is nekünk.

Katie McGarry

Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik!

Lehetsz egyszerre bátor és nőies. Lehetsz az ország vezetője, és szeretheted közben a virágokat. S ami ennél is fontosabb, lehetsz királynő, miközben hitves is vagy.

Kiera Cass

Ahogy visszagondolok a főiskolára, egy csomó konkrét esemény jut eszembe, és arra gondolok, wow, annak idején ez olyan nagy dolognak tűnt, most meg olyan, mintha meg se történt volna. Szóval, ha egy tanácsot kellene adnom, azt mondanám, hogy minden elmúlik, és később minden semmiségnek fog tűnni. Az élet megy tovább.

Nina Dobrev

Ha nincs okom szégyenkezni önmagam és mások előtt, kevésbé leszek befolyásolható és manipulálható, a félelmeimet pedig mindig a helyükön fogom megélni. Ott, azokkal szemben, ahol és akikkel kapcsolatban valóban védelemre szorulok.

Rott József

Önmagunkban felfedezzük, amit a többiek eltitkolnak előttünk, a többiekben pedig felismerjük, amit mi titkolunk el önmagunk előtt.

Marquis de Vauvenargues

Időnként ki kell szeretni az emberekből, hogy aztán újra beléjük szerethessél.

Kordos Szabolcs

Annyi kedvesség szorult beléd, mint egy széttaposott meztelen csigába.

Suzanne Collins