Az utóbbi egy hét legnépszerűbb idézetei

Gyakran megtörténik, hogy mire valami értékes, amit elvesztettünk, előkerül, már nem olyan, mint amikor utoljára láttuk.

Cassandra Clare

Váratlan események váratlan lépésekre késztetik az embert.

Cassandra Clare

19

Ha meg akarsz tartani valakit magadnak - ereszd el! Szabadság nélkül nincs semmi.

Szabó Magda

Minden lánynak, aki valamilyen problémával küzd, legyen az étkezési zavar vagy depresszió, azt üzenem: az életnek igenis van értelme, bármin túljuthattok!

Demi Lovato

A jövőnek élek. Még akkor is, ha látom, hogy csak egy hosszú, vaksötét alagúton jutok el hozzá. Valahonnan valahová tart az életem. (...) Jövőtlen ember nemigen tudja élvezni a jelenét.

Müller Péter

16

Néhány dolog túl nyomorúságos ahhoz, hogy sírjunk miatta.

Jacquelyn Mitchard

Amikor a fül soha nem hall dicséretet, a szív egy idő után elveszíti a késztetést a próbálkozásra.

Rob Parsons

Meg szoktam én mondani a véleményemet álarc nélkül is, ha valamiről van véleményem - jobb azt megmondani. Aztán ha véleményestül is szeretnek, jó, ha nem szeretnek, hát azt is el kell viselni.

Szabó Magda

A múlt is létezik - valahol, egy más szférában - megcsonkíthatatlanul. Visszük a jövőbe magunkkal - de nem azért, hogy ismételjük, hanem hogy ne felejtsük, miért történhetett, ami velünk megtörtént.

Jókai Anna

Bár új élet kezdődik nekünk, amit már nagyon vártam, de nem múlhat el az, ami történt. A csodálatos és megismételhetetlen dolgok nem tűnnek el úgy a semmibe.

Zakály Viktória

Az emberek néha az általuk cipelt teherről beszélnek. Nos, az én életem egy tehervonat.

Jacquelyn Mitchard

Az út egy folyamat, és a teherkönnyítés csak az első a sok kő közül, amit le kell rakni.

Gyilkos számok c. film

A szép ellenség. Egész életünkben próbálunk megküzdeni azzal, hogy nem érezzük szépnek magunkat. Ez egy olyan harc, amiben nem nyerhetünk. A szépségnek nincs definíciója. Csak egyféleképpen érhetjük el a szépséget, ha annak érezzük magunkat belülről, anélkül, hogy konkrét fizikai jellemzőkre bontanánk.

Miley Cyrus

Ha az ember benn áll egy völgyben, akkor a völgyet nem tudja felülről látni, de ha elindul, akkor felfelé haladva már más a rálátása arra a völgyre, amit elhagyott. Nem mást lát, csak másként lát. Olyat is meglát, amit a völgyből nem vehetett észre. A kaptatón felfelé már fontosabbnak látszik a csúcs, az ég, ami nem azt jelenti, hogy az ember cserbenhagyná a völgyet, hanem csupán azt, hogy jelentősen kitágul számára a látóhatár.

Jókai Anna

- Tényleg van olyan, hogy szerelem első látásra? Különben miért született volna annyi vers meg dal róla?
- Azt hiszem, ez olyasmi, amiben az emberek szeretnek hinni.

Jacquelyn Mitchard