Az utóbbi 30 nap legnépszerűbb idézetei

Amikor ezt az életnek hívott játékot játszod, emlékezz arra, hogy senki nem mondta, hogy igazságos lesz.

Guns N` Roses

Nem számít, mennyire keményen próbálkozunk... rá kell jönnünk... hogy néhány dolgot egyszerűen nem lehet helyrehozni.

Grace klinika c. film

A továbblépés és a felejtés nem ugyanaz.

Szellemekkel suttogó c. film

Akkor kell a legfényesebben ragyognod, amikor minden sötét körülötted.

Bear Grylls

Előfordul, hogy nem értjük meg mások cselekedeteinek az okát. Mindenki megvívja a saját csatáját, amiről mi esetleg nem is tudunk.

Szellemekkel suttogó c. film

Az élet arról szól, hogy újra meg újra felkelj, leporold magad, levond a tanulságokat, és továbblépj.

Bear Grylls

A két legfontosabb nap az életedben az, amikor megszületsz, és az, amikor megtudod, miért.

Mark Twain

Melletted akarok felébredni reggelente, esténként téged akarlak látni a vacsoraasztal másik oldalán. Veled akarom megosztani a napjaim minden apró részletét, és hallani akarom a te napjaid részleteit is. Veled akarok nevetni, azt akarom, hogy amikor elalszom, te legyél a karomban. Mert te nem csak az egyik múltbéli szerelmem vagy. Te voltál a legjobb barátom, a jobbik felem, és nem tudom elképzelni, hogy ezt újra feladjam.

Nicholas Sparks

A depresszió akkor jön elő, amikor az ember rádöbben, hogy egy csomó szerepet játszik, de senkit sem érdekel, hogy valójában ő kicsoda.

Feldmár András

Az életben néha egy jókora pofon kell ahhoz, hogy magadhoz térj, és igazán élni kezdj.

Bear Grylls

Szokj hozzá, hogy akik igazán szeretnek, néha megkarcolnak. Visszafordítják tekintetedet oda, ahol még munkád van önmagadon.

Müller Péter

Ha feléd gurul a labda, kapd el! Oly ritkán kapunk második lehetőséget. (...) Ne feledd, hogy csak rajtad múlik, mit kezdesz az életeddel. Ez teszi a lehetőségeket olyan izgalmassá.

Bear Grylls

Van abban valami megnyugtató, ha az ember rájön, hogy többé nincs vesztenivalója. A dolgok teljesen más perspektívába kerülnek.

Frederik Pohl

Ha az ember szeret valakit - igazán szeret -, az örökre nyomot hagy a lelkén. Lakat kerül a szívére, amelyet mindig magával visz. Lehet, hogy elveszíti vagy elajándékozza a kulcsot, ám a lakat akkor is örökre vele marad.

Cora Carmack

Ha furának neveznek, az olyan, mintha azt mondanák, limitált kiadású vagyok. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan ember vagyok, amilyet nem látnak gyakran.

Ashley Purdy