Az utóbbi egy hét legnépszerűbb idézetei

Hogyan is várhatod, hogy bárki jól érezze magát a társaságodban, ha te nem vagy kibékülve önmagaddal? Előbb neked kell úgy bánnod saját magaddal, ahogyan azt másoktól elvárod.

James Arthur Ray

A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!

Lisa Nichols

Ha élni akarsz, egy dolgot meg kell tanulnod: fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, és fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy.

Osho

Ne azt kívánd, hogy könnyebb legyen, hanem azt, hogy te legyél jobb.

Animal Crossing c. videojáték

- Megkaptad az élettől azt, amire vágytál?
- Megkaptam.
- És mi volt az?
- Hogy elmondhassam, szerettek, hogy érezzem, szerettek ezen a Földön.

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) c. film

Könnyű az életet megnehezíteni! És milyen nehéz megkönnyíteni!

Erich Kästner

Az emberek vágyai csupán azért nem teljesülnek, mert legtöbbször nem arra gondolnak, amit szeretnének, hanem arra, amitől tartanak.

John Assaraf

Gondolj úgy az életre, mint egy gyors sodrású folyóra. Ha erőlködsz, hogy elérj valamit, az olyan, mintha árral szemben úsznál. Nehéz és küzdelmes. De ha ráhangolódsz az univerzumra, és tőle várod vágyaid teljesítését, az inkább arra hasonlít, mint amikor hagyod magad sodortatni a vízzel. Semmi plusz energiát nem igényel.

Bob Doyle

Csak egy pokol van. Az, amiben mi élünk most.

Trónok harca c. film

Van olyan igazság, amelyik rosszabb a hazugságnál.

Szergej Vasziljevics Lukjanyenko

Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képel által. A gondolataid által. Bármi is történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik.

Bob Proctor

A rosszkedvbe is bele tud fáradni az ember, és akkor ripsz-ropsz teljesen indokolatlanul jókedve lesz.

Háy János

A családba azok tartoznak, akik mindennel együtt tárt karokkal fogadnak. Látják a fájdalmat a szemedben akkor is, ha mindenki mást átversz. Családban hangosan nevethetsz, szélesen mosolyoghatsz és nagyot álmodhatsz. A család olyan, mint a tejkaramella. Többnyire édes, néhány buggyanttal. És bár nem vagyunk vérrokonok, valami sokkal erősebb összeköt minket: a szeretet.

Glee c. film

Csak a gubó öregszik. A benne várakozó lepke soha!

Müller Péter

A lányoknak akkor kell a legragyogóbban kinézniük, amikor a feje tetejére áll körülöttük a világ.

Melissa Landers