Idézetek - siker

Amíg a sikeres élet kulcsa a jó házasság volt, a jó házasságé meg a pénz, az íróknak volt miről írniuk.

Jeffrey Eugenides

A bunkóság (...) évről évre és egyre elképesztőbben sikeres. Sikerességét mutatja, hogy hihetetlen sok ponton kezdi ki a bunkó azt, ami nem az, s ebből olyan világ formálódik, ahol mind nehezebb és nehezebb elválasztani egymástól őket.

Krasznahorkai László

A siker legnagyobb veszélye az, hogy éppen azt száműzi az emberből, ami a sikerét megalapozta.

Krasznahorkai László

Ha az ember valamihez fog és nem sikerül, még nem kell kétségbe esni; a türelem, bátorság és kitartás az ember boldogulásának hatalmas segítői.

Ganz Ábrahám

Az akadékoskodók hozzátartoznak az úthoz. Ismerd fel, ha sikeres vagy, és valami nagyszerűt hajtasz végre, van, aki szeretni fog, és van, aki gyűlölni. Én ebben a siker jelét látom.

Mastin Kipp

A siker legfőbb keréktörője az olyan ember, aki ezt nem tartja lehetségesnek a maga számára. Ha úgy hiszed, hogy valami nem lehetséges, igazad van.

Mastin Kipp

Nem szabad túl komolyan venned magad, nem szabad túl komolyan venni a sikert, mert annál nagyobbat esel a végén.

Aranyosi Péter

Nagyon fontos, hogy amikor nagy sikert fut be egy könyved, ne hidd el, hogy te vagy a zseni (...). A legjobb sztorik, könyvek, történetek mindig csak úgy jönnek valahonnan - nem te találod ki.

Oravecz Nóra

Tudom, hogy áldozat nélkül sosincs siker, és lassan kezdek hálás lenni a sorsnak a mélységekért, mert ha nem élek át annyi mindent - ma nem az lennék, aki vagyok.

Keresztes Ildikó

13

Keveset ér az ember, aki soha nem esett kétségbe. Csak az tudja méltányolni a sikeres élet örömét, aki megtapasztalta ezt a nyomasztó érzést. Csak aki a saját bőrén érezte a csapásokat, amelyekkel sújt minket a sors, hogy próbára tegyen mennyire álljuk az ütéseket, csak az mondhatja teljes bizonyossággal: "Erős vagyok. Meg tudom csinálni."

Andrej Gyjakov

Az álmok változnak, és ha nem is sikerül a hegyet megmásznunk, még mindig elmozdíthatjuk őket.

Észlelés c. film

A sikeres ember rendelkezik azzal a szokással, hogy megteszi azokat a dolgokat, amelyeket a sikertelen emberek nem szívesen csinálnak.

Stephen R. Covey

A tudományban az igazság fontosabb, mint a siker.

Hraskó Péter

A siker fontosabb, mint a gazdagság. Az csak következmény lehet. Szerintem fordítva nem működik.

Pirner Alma

A siker nem egyéb, mint a túlhaladott kudarcok sorozata.

Robert Merle