Család

Az elmúlt fél év legnépszerűbb családról szóló idézetei:

Ha egy nő azt mondja: "semmi baj", akkor az azt jelenti, hogy nagy a baj. Ha egy nő azt mondja, hogy "nagy a baj", akkor az azt jelenti, hogy nagy a baj. És ha azt egy nő azt mondja: "nem vicces", akkor jobban teszed, ha nem röhögsz.

A Simpson család c. film

Igazán Nőnek lenni csak egy igazán Férfi mellett lehet.

Müller Péter

83

Három kérdés van, amire egy nőnek igennel kell válaszolnia, mielőtt elkötelezné magát. (...) Az első kérdés, hogy mindig tisztelettel bánik-e veled. A második, hogy ha tudod, hogy húsz év múlva is éppen olyan lesz, mint most, akkor hozzámennél-e feleségül. A harmadik pedig, hogy általa jobb emberré válhatsz-e. Ha találsz valakit, akivel kapcsolatban mindhárom kérdésre igen a válasz, szerencsésnek érezheted magad.

Colleen Hoover

80

Úrilány nem veszi észre, ha észreveszi, hogy észrevették.

Lángh Júlia

Annyi minden van benned, s mind közül a legnemesebb, hogy érzéked van a boldogsághoz. Ne csak egyszerűen egy férfitól várd az életet. Ezért csalódik annyi nő. Önmagadtól várd.

Albert Camus

A női szeretet legnagyobb értéke, hogy képes önmagát teljesen odaadni. A női bölcsesség értéke pedig az, hogy tudja, kinek szabad és érdemes magát odaadni... és kinek nem!

Müller Péter

59

Senkinek nincs nagyobb hatalma világon, mint annak a nőnek, aki tudja, mit akar, és elszántan halad a célja felé.

Philippa Gregory

Akkor vagy otthon, amikor nincsenek elvárások, amikor az lehetsz, aki vagy. És a másik örömet lel benned, nem akar megváltoztatni, és nem kritizál, hanem örül neked úgy, ahogy vagy.

Feldmár András

A nőnek nem a legjobb kell, hanem pont az, amit a fejébe vesz.

Gönczi Gábor

Az a nő, aki habozik, hogy meghozzon-e valami áldozatot azért, akit szeret, ne hozza azt meg.

Móra Ferenc